БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НАД 50лв. до офис на Спиди.

За Нас

Пиер“ ЕООД е българска частна фирма, специализирана в производство и търговия с мъжки ризи със запазена търговска марка  „ Pierre “. Фирмата е основана през 1993г. в гр.Пловдив, България.

Производството е разположено на 500 кв.м. площ, собственост на фирмата. Машините за производството на ризите са от най-реномираните марки като: Juki, Durkop Adler, Brother, подлепваща преса Hashima и др.

Персоналът е високо квалифициран с дългодишен стаж във фирмата.

Фирма Pierre “  има собствени фирмени магазини (София и Пловдив), така че цикълът е абсолютно затворен – от дизайнерската маса до клиента в магазина.

Материите, от които се изработват ризите са памук с малко съдържание на полиестер, 100% памук, а за зимата – топли и меки платове.  Десените, естествено се съобразяват с модните тенденции в момента. Те се определят от сезона и предназначението. Така например, за лятото те са по-ярки и по-агресивни, докато за есента и зимата – по-изчистени.

НАШАТА ФИЛОСОФИЯ

Благодарение на добрия стил и безкомпромисното качество, ризите с марка „ Pierre “ спечелиха в годините много и постоянни клиенти, които и до момента продължават да бъдат фенове на фирмата и са нейната най-голяма реклама.

През всичките тези години основната цел на фирмата Е да задоволява нуждата от висококачествени ризи на МЪЖЕТЕ СЪС СТИЛ.

Клиенти на фирмата са личности от деловия свят, включително и от най-високо ниво, представители на различни Министерства и ведомства, като:

Народно събрание, Министерство на Външните работи, Сметна палата,

НЕК ЕАД, СУ „Климент Охридски“, Порше Интер Ауто, Младежки театър,

Британско посолство и много други.

Напоследък се забелязва тенденция, по-големите и престижни фирми да предоставят на своите служители фирмено облекло с избродирано лого на фирмата. Доста често, тези фирми се обръщат към фирма Pierre за изработка на ризите от това фирмено облекло.  Част от тези фирми са:
Nestle, Ovaras, Фамилекс, ПерпериконКрос-3, Bosch, Дека ТрейдТърговска верига Алати, Ресторант Миконос, VIP Catering, Орак Инженеринг, Казино Империя, PIC Computers , Стойчев и син, Varex, Bittel, ENKO, Бумеранг-3, Citroen и много други.

НАШИТЕ ПРЕДИМСТВА

КАЧЕСТВЕНО ОБСЛУЖВАНЕ

Нашите служители са обучени и напълно подготвени, за да пазарувате с лекота.

БЪРЗА ДОСТАВКА

Доставка до всяка точка на страната до 48 часа в работни дни с куриерска фирма.

НИСКИ ЦЕНИ

Стремим се да поддържаме постоянно ниски цени в сравнение с нашите конкуренти.

ПАРТНЬОРИ, С КОИТО СМЕ РАБОТИЛИ

Firm-logos
Поръчай