БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НАД 50лв. до офис на Спиди.

Връзка с нас

гр.Пловдив, ул. „Недялка Шилева“ 30, 4023 Южна промишлена зона

Информация за контакт

Имате препоръки, предложения или желаете да получите информация, която не сте открили на нашия сайт? Нашите сътрудници с радост ще Ви обслужат и ще Ви помогнат.

Адрес

гр. Пловдив, Южна индустриална зона,
ул. Недялка Шилева 30

Работно Време

Пон - Съб / 9:00ч. - 18:00ч


Изпратете ни съобщение
  Често Задавани Въпроси

  Начините, по които можете да направите поръчка: онлайн в нашия електронен магазин; по телефон като позвъните на 0888920510 и чрез имейл на: office@pierre-shirts.com
  След извършване на поръчка в нашия онлайн магазин, вие ще получите автоматичен имейл, с който ви уведомяваме, че поръчката е достигнала успешно до нас. Този имейл е информативен и не е необходимо да отговаряте. Преди изпращане на поръчката ви към вас, ще получите известие на имейл, че пратката ви е обработена и изпратена или известие с информация в случай на липсващи артикули.
  Важно е да знаете, че при избор на опция: "плащане с наложен платеж" не се начисляват никакви допълнителни такси от ExtraShop. Дължимата сума за продуктите и транспорта се заплащат в брой на куриера при получаването й.
  Не, за съжаление това е невъзможно, тъй като куриерската компания не обслужва адреси събота, неделя и на официални празници.
  Поръчай